Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Present till lärare

Visa din uppskattning med en avslutningspresent till läraren

Att ge en present är ett trevligt sätt att visa sin uppskattning till läraren, fröken och pedagogen som tagit hand om ditt barn under året. Om du letar efter den perfekta presenten till läraren har du kommit till rätt ställe! Här på Room99 hittar du många olika presenter till läraren, vad sägs som en fin nyckelring med texten Världens bästa lärare? Eller varför inte en personlig mugg med lärarens namn på?

Tips på uppskattade avslutningspresenter

HEM / Tema & Högtid / Present till lärare

Visa din uppskattning med en avslutningspresent till läraren

Det är viktigt att visa din uppskattning för allt som din lärare har gjort för dig. En gåva är ett bra sätt att visa dem att du bryr dig om dem och att de förtjänar det. Det bästa sättet att visa uppskattning är genom att ge en omtänksam och personlig gåva. Många människor kämpar för att hitta den perfekta presenten till sina lärare. Men det är inte så svårt att hitta en bra present. Här på Room99 hittar du flera olika presenttips till läraren, fröken och pedagogen! Fina presenter att ge bort till de som tar hand om våra barn. Visa din uppskattning genom att ge bort en present till läraren som du tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet för det fina arbete de utfört genom terminens gång. Här finns också fina presenter till den som slutar skolan eller tar studenten. Ge bort en personlig mugg med text till pedagogen eller i examenspresent. Dina lärare och all annan personal som har arbetat hårt ett helt år för att hjälpa ditt barns skola att bli bra och även om vissa nu kanske arbetar hemifrån, förtjänar de ett boost mer än någonsin. Tacka dem för deras engagemang med personliga presenter till lärare. Här på Room99.se finns ett gäng kreativa och roliga gåvor som säkert får läraren att le och känna sig uppskattad i slutet av ett bra år.

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart