Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Personliga gåvor till någon du tycker om

Produkter skapade med omtanke

Vad skoj att du kommit hit. Här hittar du våra produkter som vi själva skapar. Vi tillverkar allt med kärlek och omsorg. Här kommer du garanterat hitta de perfekta presenterna till nästa kalas, gåva till läraren eller presenten till kollegan. Vattenflaska med namn, muggar med en fin textrad eller en söt liten nyckelring med en fin text.

HEM / Personliga gåvor / Se alla Personliga Gåvor

Populära produkter

Upptäck de mest populära inredningsartiklarna för denna kategori

Våra personliga gåvor

Vi har den perfekta presenten till dig för att uttrycka både din tacksamhet och uppskattning.

Den perfekta presenten till den som har allt. Här finns unika, personliga presenter som säkerligen kommer att glädja alla på din lista. Muggar med deras namn eller initialer! Vi är glada över att du är intresserad av våra produkter. Vi tillverkar varje vara med kärlek och omsorg. Surfa in och titta på vårt utbud. Vi erbjuder ett brett utbud av personliga produkter, så att du kan hitta den perfekta presenten och göra den personlig på plats - från omtänksamma meddelanden till säsongsbetonade teman. Vattenflaska med namn, muggar med en fin textrad eller en söt liten nyckelring med en fin text. Om de älskar kaffe är en mugg ett bra sätt att säga tack. Välj bland en av våra många mallar.

Ge en personlig gåva som varar 

Room99.se är en webbplats där du kan hitta personliga presenter till alla du känner. Från barn till vuxna, från vänner till familj, från kollegor till grannar, det finns något för alla! Personifiera det bara för dem. Vi har över hundratals unika designmallar och det tar mindre än 3 minuter att skräddarsy en present som är perfekt för alla tillfällen.

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart