Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Övrigt / Varumärken / Hafi / Mousserande Jordgubbsdryck 650 ml

Mousserande Jordgubbsdryck 650 ml

59

KR

Mousserande Jordgubbsdryck 650 ml

Vi på Room99 är stolta över att introducera Hafi's Mousserande Jordgubbsdryck - en smaksensation som kommer att charma både stora och små. Med sin förfriskande smak av jordgubbar är denna mousserande dryck det perfekta valet för att höja stämningen på sommarkalaset eller picknicken. Hafi's Mousserande Jordgubbsdryck är ett utmärkt alkoholfritt alternativ som kommer att glädja alla sinnen. Dess sprudlande kolsyra och balanserade sötma gör den till en favorit för varma sommardagar. För att verkligen lyfta smakupplevelsen rekommenderar vi att servera den väl kyld, gärna med några frusna hallon för en extra friskhet och en klyfta lime för att ge en hint av syrlighet. Varje klunk är en resa till sommarens lätthet och glädje. Oavsett om du är på en strandfest eller njuter av en avslappnad picknick i parken, låt Hafi's Mousserande Jordgubbsdryck vara din följeslagare när du skapar minnen under sommarens strålande sol. Hos Room99 är vi stolta över att erbjuda dig denna sprudlande och uppfriskande dryck för att förgylla dina sommardagar.


  • Mängd: 250 ml
  • Innehåller: Kolsyrat vatten, Råsaft av jordgubbar 8%, Socker, Äpple 8%, Röd druvjuice koncentrat, Citronsyra, Konserveringsmedel E202/E211
Märke Hafi
EAN 7314484161236

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart