Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

Servering

Gör festen och vardagen festligare!

Visst är det mysigt med aktiviteter som man gör ihop med sina nära och kära!  Här har du fina produkter som gör dessa aktiviteter roligare! Ta fram ett härligt sällskapsspel och njut av nuet och tiden tillsammans! Skapa och pyssla med härliga målarböcker eller utmana varandra i något av de klassiska träspelen!

HEM / Middag & Fest / Servering

Perfekta presenter och festtillbehör!

Det finns många tillfällen att ge en gåva till någon! Man tänker förstås omedelbart på födelsedagar, jul eller kanske Mors eller Fars dag. Men det kan ju också handla om att någon ska flytta hemifrån eller gå i pension. Om det är just presenter du letar efter så hittar du dem garanterat här! Detta är gåvor som både glädjer och blir till nytta för den som får dem! Dessutom fortsätter de att glädja mottagaren långt efter att födelsedagen är över! Och du behöver inte leta upp någon specialbutik för köksartiklar, istället gör du helt enkelt en beställning här! Smidigare kan det inte vara! När det handlar om presenter ligger det ju nära till hands att tänka på fester. Ett centralt inslag i en vacker festdukning är ju servetterna och här hittar du servetter som gör ditt festbord perfekt! Eller så låter du dem bli ett lyxigt inslag i vardagen!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 älskar känslan att få skapa lyckliga och glada hem där ditt liv blir alldeles vackert. Vi vill att du ska kunna skapa ett hem som fyller dig med glädje och som andas din personlighet. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du.

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart