Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Servering

Gör festen och vardagen festligare!

Visst är det mysigt med aktiviteter som man gör ihop med sina nära och kära!  Här har du fina produkter som gör dessa aktiviteter roligare! Ta fram ett härligt sällskapsspel och njut av nuet och tiden tillsammans! Skapa och pyssla med härliga målarböcker eller utmana varandra i något av de klassiska träspelen!

 

Perfekta presenter och festtillbehör!

Det finns många tillfällen att ge en gåva till någon! Man tänker förstås omedelbart på födelsedagar, jul eller kanske Mors eller Fars dag. Men det kan ju också handla om att någon ska flytta hemifrån eller gå i pension. Om det är just presenter du letar efter så hittar du dem garanterat här! Detta är gåvor som både glädjer och blir till nytta för den som får dem! Dessutom fortsätter de att glädja mottagaren långt efter att födelsedagen är över! Och du behöver inte leta upp någon specialbutik för köksartiklar, istället gör du helt enkelt en beställning här! Smidigare kan det inte vara! När det handlar om presenter ligger det ju nära till hands att tänka på fester. Ett centralt inslag i en vacker festdukning är ju servetterna och här hittar du servetter som gör ditt festbord perfekt! Eller så låter du dem bli ett lyxigt inslag i vardagen!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart