Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

HEM / Middag & Fest / Pynt / Girlanger & Pompoms / Festdekoration Hip Hip Hooray

Festdekoration Hip Hip Hooray Hipp hipp hurra, nu är det fest!  Är det en födelsedagsjubilar du vill hurra för? Eller det lyckliga bröllopsparet? Här har du en dekoration som hjälper dig med hurrandet! Detta är mycket fin dekoration i guldfolie och därmed

Festdekoration Hip Hip Hooray

75

KR

Festdekoration Hip Hip Hooray 

Hipp hipp hurra, nu är det fest!  Är det en födelsedagsjubilar du vill hurra för? Eller det lyckliga bröllopsparet? Här har du en dekoration som hjälper dig med hurrandet! Detta är mycket fin dekoration i guldfolie och därmed glänser den effektfullt där den sitter! Guldfärgen ger ju dessutom en lyxig känsla!

I varje förpackning finner du 1 dekoration som är 1,5 meter lång. Sätt upp den på en vägg i festlokalen! Om det finns en vägg precis bakom där den eller de som ska firas sitter blir det ju extra festligt att sätta upp den där!

Detta är en dekoration som festföremålen verkligen uppskattar! Den sprider garanterat glädje och festkänsla! Så gör din beställning här, det är bekvämt och enkelt!

 

EAN 5055995965709

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart