Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Middag & Fest / Ätbart / Rabarbersaft 500 ml

Rabarbersaft från Hafi är en symfoni av smak och sommarkänsla, fångad i varje droppe. Vi på Room99 är stolta över att introducera denna uppfriskande dryck till vårt sortiment för att addera en extra touch av solsken till dina stunder

Rabarbersaft 500 ml

75

KR

Rabarbersaft 500 ml

Rabarbersaft från Hafi är en symfoni av smak och sommarkänsla, fångad i varje droppe. Vi på Room99 är stolta över att introducera denna uppfriskande dryck till vårt sortiment för att addera en extra touch av solsken till dina stunder. Denna saft är inte bara en förfriskande törstsläckare, den är också en smaksensation som tar dig tillbaka till varma sommardagar och ljumma kvällar med varje sip. Med sin balanserade sötma och lätta syrlighet är den perfekt för att njuta av ensam eller dela med vänner och familj. För en extra elegant touch rekommenderar vi att servera Hafi Rabarbersaft i vackra glas, gärna dekorerade med frysta bär för att förhöja upplevelsen ytterligare. Låt dig förföras av dess vackra färg och njut av smaken av sommar i varje glas. Oavsett om det är en avkopplande stund på verandan eller en festlig tillställning, kommer Hafi Rabarbersaft att vara din pålitliga följeslagare för att sätta pricken över i:et på alla tillfällen. Upplev sommaren i varje slurk med Hafi Rabarbersaft, och låt Room99 vara din guide till en smakfull och solig upplevelse.


  • Mängd: 500 ml
  • Innehåller inga konserveringsmedel
  • Innehåller: Råsaft av rabarber*, socker*, vatten *=KRAV-godkänd ekologisk ingrediens
Märke Hafi
EAN 7314485750064

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart