Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Middag & Fest / Dukning / Rektangulär Melanimtallrik Rice, Fish print

Rektangulär Melanimtallrik Rice, Fish printDen klassiska rektangulära melaminplattan med fiskar som simmar i det blå havet. Tallrikens form och färg är unik - och bekväm att använda både inomhus och utomhus. Rymligt och viktigt för det mesta, som en härli

Rektangulär Melanimtallrik Rice, Fish print

89

KR

Rektangulär Melanimtallrik Rice, Fish print

Den klassiska rektangulära melaminplattan med fiskar som simmar i det blå havet.  Tallrikens form och färg är unik - och bekväm att använda både inomhus och utomhus. Rymligt och viktigt för det mesta, som en härlig bricka, en tallrik eller använd den som en salver för många saker. Använd den som du vill och behöver.

  • Storlek: 22x30 cm
  • Material: Melamin

Tallriken är gjord av melamin - ett praktiskt, hållbart och viktigt material för vardagar, firande, picknick och mer. På Rice fokuseras det på livsmedelssäkerhet och hållbarhet, och deras melamin är av högsta kvalitet, återvinningsbar och fri från bisfenol A och ftalater. Vi älskar materialet och dess oändliga möjligheter! 

Melamin är superpraktiskt! Hög kvalitet, hållbar, livslängd - och du kan lägga den i diskmaskinen! Känn igen din rismelaminprodukt i Rice-hologrammet för att säkerställa att du får den ursprungliga Rice-kvaliteten. Melaminkopparna är endast lämpliga för drycker upp till 70 grader, så använd inte produkten för kokande vatten eller i mikrovågsugnen.

Klassificering 536
EAN 5708315199666

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart