Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Middag & Fest / Dukning / Liten melaminskål Rice, Blue floral print

Liten melaminskål Rice, Blue floral printEn underbar liten melaminskål med massor av vackra blommor på en blå isblå bakgrund. Detta mönster kallas för Blue Floral. På insidan är skålen i en vacker midnattsblå färg. Skålen är perfekt till frukost, glass, e

Liten melaminskål Rice, Blue floral print

89

KR

Liten melaminskål Rice, Blue floral print

En underbar liten melaminskål med massor av vackra blommor på en blå isblå bakgrund. Detta mönster kallas för Blue Floral. På insidan är skålen i en vacker midnattsblå färg. Skålen är perfekt till frukost, glass, en liten blomma eller godis. Lätt att använda till de flesta saker, både inomhus och utomhus. Använd den för att passa ditt exakta behov!

  • Höjd: 6 cm
  • Volym: 300 ml
  • Material: Melanim

Skålen är gjord av melamin, vilket är praktiskt, slitstarkt och viktigt för vardagen, fester, picknick och mycket mer! På Rice spenderas det mycket resurser på att följa de senaste reglerna och bestämmelserna om livsmedelssäkerhet och hållbarhet. Därför ser de till att deras melamin är av högsta kvalitet, återanvändbar och fri från bisfenol A och ftalater. Vi älskar detta material och de många möjligheter det innehåller. Skålen håller länge och kan gå i diskmaskinen om och om igen. Känn igen din rismelaminprodukt i Rice-hologrammet för att säkerställa att du får den ursprungliga Rice-kvaliteten. Melaminskålen är endast lämpliga för drycker upp till 70 grader, så använd inte produkten för kokande vatten eller i mikrovågsugnen. 

Klassificering 536
EAN 5708315196368

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart