Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

HEM / Middag & Fest / Glas & Porslin / Tallrikar & Skålar / Liten melaminskål Rice, Blue floral print

Liten melaminskål Rice, Blue floral printEn underbar liten melaminskål med massor av vackra blommor på en blå isblå bakgrund. Detta mönster kallas för Blue Floral. På insidan är skålen i en vacker midnattsblå färg. Skålen är perfekt till frukost, glass, e

Liten melaminskål Rice, Blue floral print

89

KR

Liten melaminskål Rice, Blue floral print

En underbar liten melaminskål med massor av vackra blommor på en blå isblå bakgrund. Detta mönster kallas för Blue Floral. På insidan är skålen i en vacker midnattsblå färg. Skålen är perfekt till frukost, glass, en liten blomma eller godis. Lätt att använda till de flesta saker, både inomhus och utomhus. Använd den för att passa ditt exakta behov!

  • Höjd: 6 cm
  • Volym: 300 ml
  • Material: Melanim

Skålen är gjord av melamin, vilket är praktiskt, slitstarkt och viktigt för vardagen, fester, picknick och mycket mer! På Rice spenderas det mycket resurser på att följa de senaste reglerna och bestämmelserna om livsmedelssäkerhet och hållbarhet. Därför ser de till att deras melamin är av högsta kvalitet, återanvändbar och fri från bisfenol A och ftalater. Vi älskar detta material och de många möjligheter det innehåller. Skålen håller länge och kan gå i diskmaskinen om och om igen. Känn igen din rismelaminprodukt i Rice-hologrammet för att säkerställa att du får den ursprungliga Rice-kvaliteten. Melaminskålen är endast lämpliga för drycker upp till 70 grader, så använd inte produkten för kokande vatten eller i mikrovågsugnen. 

EAN 5708315196368

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 älskar känslan att få skapa lyckliga och glada hem där ditt liv blir alldeles vackert. Vi vill att du ska kunna skapa ett hem som fyller dig med glädje och som andas din personlighet. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du.

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart