Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

HEM / Middag & Fest / Glas & Porslin / Muggar & Koppar / Melaminmugg Rice, Dark rose print

Melaminmugg Rice, Dark rose printDen populära medium Rice melaminkoppen med Dark Rose-tryck. En mängd vackra blommor på en helt mörkgrå (nästan svart) bakgrund. Inuti är koppen krämfärgad. Använd den för allt du vill - som en dricksmugg, för pennor eller

Melaminmugg Rice, Dark rose print

49

KR

Melaminmugg Rice, Dark rose print

Den populära medium Rice melaminkoppen med Dark Rose-tryck. En mängd vackra blommor på en helt mörkgrå (nästan svart) bakgrund. Inuti är koppen krämfärgad. Använd den för allt du vill - som en dricksmugg, för pennor eller snacks, ta den på picknick eller använd den för vackra blommor och örter. Var kreativ och använd den som du vill - himlen är gränsen och möjligheterna är oändliga!

  • Höjd: 9 cm
  • Storlek: Medium
  • Voylm: 300 ml
  • Material: Melamin

Koppen är gjord av melamin - ett praktiskt, hållbart och viktigt material för vardagar, firande, picknick och mer. På Rice fokuserar de på livsmedelssäkerhet och hållbarhet, och deras melamin är av högsta kvalitet, återvinningsbar och fri från bisfenol A och ftalater. Vi älskar materialet och dess oändliga möjligheter!

Charlotte Guéniaus (grundare och kreativ chef på Rice) blev inspirerad av denna underbara Dark Rose" när hon besökte Istanbul. En natt, efter en fantastisk middag, tittade Charlotte in i ett litet skjul som tillhörde en parkeringsvakt. Hon såg en bänk som var klädd i ett vackert blommigt tyg. Snabbt tog hon en bild. När hon kom hem visade hon bilden för vår frilansdesigner - den underbara Jôelle, som hittade bilderna av blommorna i arkiven på Rijks Museum Amsterdam. Hon fick magin att hända och resultatet blev detta underbara tryck.

Melamin är superpraktiskt! Hög kvalitet, hållbar, livslängd - och du kan lägga den i diskmaskinen! Känn igen din rismelaminprodukt i Rice-hologrammet för att säkerställa att du får den ursprungliga Rice-kvaliteten. Melaminkoppen är endast lämplig för drycker upp till 70 grader, så använd inte produkten för kokande vatten eller i mikrovågsugnen. 

"

EAN 5708315178173

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 älskar känslan att få skapa lyckliga och glada hem där ditt liv blir alldeles vackert. Vi vill att du ska kunna skapa ett hem som fyller dig med glädje och som andas din personlighet. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du.

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart