Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Bestick

Fint designade bestick till dina måltider!

En god måltid hör till livets goda och måltiden blir ännu bättre om den äts med riktigt fina bestick! Här finner du besticken som inte bara är bra att äta med, de är också vackra att se på och har en unik och lyxig känsla! Tänk dig så roligt att göra en fin bordsdukning med dekorativa bestick! Välj de bestick i vårt utbud som passar just din smak och inredningsstil bäst!

 

Inga produkter hittades

Bestick till kafferepet eller salladen!

Visst vore det mysigt med ett klassiskt kafferep som avslutas med en härlig tårta! De bästa tårtspadarna som verkligen ger den rätta kafferepskänslan hittar du här!  Men man kan ju äta hälsosamt också, varför inte en god sallad! Besticken för detta ändamål finns också i denna kategori!

Perfekt presenttips! 

Vill du ge någon en snygg och användbar present? Då är bestick ett hett tips! Det är en gåva som kanske blir särskilt uppskattad av  ungdomar som ska skapa sitt första egna hem! Det blir förstås extra festligt för mottagaren om du ger bort ett lyxigt bestickset! Köp dina bestick här, det är bekvämt och enkelt!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart