Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Bakning

Bättre bakning med dessa tillbehör!

Att baka är verkligen roligt och mysigt! Tänk bara på alla härliga dofter som sprider sig i bostaden! Och vilken fin känsla det är att sedan kunna äta av och bjuda andra på sitt eget bröd eller sina egna kakor! Skulle du gärna vilja baka mer hemma men har inte de rätta tillbehören och redskapen? Det löser du lätt genom att köpa saker från denna kategori! Här finns det du behöver för ett riktigt lyckat bak! Det är praktiska och fina saker som du garanterat blir glad av att använda! Exempelvis finner du här formar för både pajer och praliner! Eller det kanske är en fint mönstrad kavel du behöver? Den finns också här! Att springa runt och leta i butiker är ju inte det roligaste som finns och handlar du här så slipper du det! Gör din beställning här hos Room99.se, det är mycket smidigt! Sedan är det bara att låta bakglädjen råda i ditt hem!

 

Skapa den finaste kaffebjudningen!

När man har bakat och stolt ska servera sina skapelser så vill man ju göra det på ett så snyggt och festligt sätt som möjligt! Fina bakverk kräver ju trots allt en fin servering! Du hittar här bakformar av alla de slag som ger en riktigt proffsig kafékänsla! Det är bara att välja de formar som passar bäst för dina behov och din smak! Varför inte ge bort en påse med dina egna kakor i fina formar? En mycket uppskattad present! Fina tårtfat och kakfat för alla dina läckerheter finns också här hos Room99.se! Tänk så kul och mysigt att ha en riktig klassisk kaffebjudning för dina nära och kära! Det kan ju vara en födelsedagsfest eller kanske bara en fest i vardagen! Oavsett vilket så blir det verkligen en minnesvärd fest! Dessa fat sätter garanterat guldkant på alla tillställningar! Så bjud till fest med hembakade godsaker!  Room99.se hjälper dig att skapa den rätta stämningen!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart