Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Middag & Fest / Ätbart / Ernst plåtburk med kvällste med smak av äpple och kanel

Ernst te erbjuder en förförisk teupplevelse med det gröna örtteet, vars subtila smaker av äpple och kanel skapar en harmonisk och njutbar stund för ditt teögonblick.

Ernst plåtburk med kvällste med smak av äpple och kanel

145

KR

Ernst plåtburk med kvällste med smak av äpple och kanel

Ernst te erbjuder en förförisk teupplevelse med det gröna örtteet, vars subtila smaker av äpple och kanel skapar en harmonisk och njutbar stund för ditt teögonblick. Den noggrant sammansatta blandning består av högkvalitativt grönt örtte, vars fräscha och lätt blommiga smaker balanseras elegant av sötman från saftiga äpplen och värmen från kanel. Varje ingrediens är omsorgsfullt utvald för att skapa en balanserad och väl avvägd smakprofil, vilket ger en unik teupplevelse som är lika uppfriskande som den är lockande. Låt dig förföras av kombinationen av grönt örtte, äpple och kanel i varje härlig klunk, och låt Ernst te vara din följeslagare för avkoppling och njutning. Upplev smakernas dans och låt Ernst te ta dig med på en resa av smakrik harmoni.


  • Volym: 100 g
  • Material: Grönt örtte
Märke Ernst

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart