Nannas Spräckliga Nougatägg, blå


 

Nannas Spräckliga Nougatägg – En kärleksfull påskgåva som skapar glädje! Gör påsken ännu sötare med Nannas Spräckliga Nougatägg i vår bedårande lilla äggkartong

Produkten är tyvärr slut i lager

 


Nannas Spräckliga Nougatägg, blå

Nannas Spräckliga Nougatägg ? En kärleksfull påskgåva som skapar glädje! Gör påsken ännu sötare med Nannas Spräckliga Nougatägg i vår bedårande lilla äggkartong! Denna distinkta påskgåva är framtagen med omsorg och passion för att addera extra glans till dina högtidliga stunder. Varje ägg är en konstnärlig smakresa, lika förförisk till ögat som till gommen. Den lena nougaten harmonierar perfekt med en delikat, smältande känsla i varje tugga. Varje ägg är som en konfektionsdelikatess och tillsammans skapar de en symfoni av smaker som kommer förtrolla dina smaklökar. Förpackningen är en bedårande äggkartong, en skattkista av läckerheter redo att överraska och glädja dina nära och kära. Det är den ultimata gåvan att dela med dem du håller kär och skapa minnesvärda stunder av gemenskap. Ge bort Nannas Spräckliga Nougatägg och låt påsken fyllas med söta ögonblick av glädje och smakfulla upplevelser! 


  • 66 gram
  • Ingredienser: Socker, helMJÖLKspulver, kakaosmör, HASSELNÖTTER, kakaomassa, risstärkelse, dextrin, aromer (naturlig vaniljarom), emulgeringsmedel (solroslecitin), förtjockningsmedel (E412, E414, E415), färgämne (spirulina, E100, E141, E150a, E160b). Kan innehålla spår av gluten, ägg, soja och andra nötter.


Recensera produkt