Rumsdoft Klinta, Mousserande & Vanilj 100 ml


 

Upptäck en doftupplevelse utöver det vanliga med Klintas Rumsdoft – en modern och fräsch komposition som förtrollar varje hörn av ditt hem.

 


Rumsdoft Klinta, Mousserande & Vanilj 100 ml

Upptäck en doftupplevelse utöver det vanliga med Klintas Rumsdoft, en modern och fräsch komposition som förtrollar varje hörn av ditt hem. Hos Room99 har vi blivit förälskade i denna doft och låt oss dela med oss varför.

Doftbeskrivning: En bubblande frisk och modern doft väcker dina sinnen till liv. En kryddig kombination av rosépeppar, apelsinblomma och päron dansar över en rik bas av patchouli, vanilj och cederträ, med subtila inslag av jasmin och kaffe.


  • Mängd: 100 ml
  • Doft: Mousserande & Vanilj


Vi på Room99 värdesätter den naturliga och miljövänliga vägen, och Klintas Rumsdoft lever verkligen upp till våra förväntningar. Tillverkad med en alkoholfri, icke-brännbar naturlig och vegetabilisk bas, blandad med högkvalitativa aromoljor, skapar den en fantastisk doft i ditt rum. Flaskan, tillverkad av återvunnet glas, visar också Klintas engagemang för hållbarhet och kan enkelt återanvändas eller återvinnas. En eller två spritsar räcker för att fylla ett helt rum med denna milda och rena doft, och varje spray är en garanti för hög kvalitet. Klintas noggranna kvalitetskontroll säkerställer rättvisa och älskade produkter, vilket gör Rumsdoften till ett perfekt tillskott för att skapa en atmosfär av välbefinnande och doftande lyx i ditt hem.Recensera produkt