Majas Cottage Doftpinnar You are amazing


 

Doftpinnar "You are amazing" - en organisk och lösningsbaserad bas som förför med subtila dofter. Denna rumsdoftspridare är skapad med omsorg om både ditt välbe

 


Majas Cottage Doftpinnar You are amazing

Doftpinnar "You are amazing" - en organisk och lösningsbaserad bas som förför med subtila dofter. Denna rumsdoftspridare är skapad med omsorg om både ditt välbefinnande och miljön. Den organiska basen är en långsamt förångande lösning, perfekt avvägd för att vara en utmärkt doftbärare för doftpinnar. Dess veganvänliga formula kombinerar effektiv doftspridning med en medveten inställning till ingredienserna. Doftoljan bär på en mild och förtrollande doft, helt fri från alkohol, bly och petroleum. Dess rena formula ger inte bara en behaglig arom utan också en trygg användning för ditt hem.


Majas Cottage doftpinnelösning är CLP-godkänd enligt EU-förordningar och lagar, vilket garanterar både kvalitet och säkerhet. "You are amazing" doftpinnar är inte bara en doftupplevelse utan ett medvetet val för dem som värdesätter både kvalitet och hållbarhet. Skäm bort ditt sinne och omgivning med denna enastående doftupplevelse, och kom ihåg - you are amazing!


  • Mängd: 100 ml
  • Doft: Fresh Linen. En riktigt frisk doft med essens från både jasminblomma och gurka vilket ger en lyxig spakänsla, ett måste för varje hem!
  • Säljs med 10% förmån till Barncancerfonden


Recensera produkt