REA 50%

Majas Cottage Doftpinnar Positive Vibes, I can not do negative today


 

Doftpinnar "Positive Vibes, I can not do negative today" från Majas Cottage är en upplyftande doftupplevelse som skapar en atmosfär av positivitet och glädje i

 


Majas Cottage Positive Vibes, I can not do negative today

Doftpinnar "Positive Vibes, I can not do negative today" från Majas Cottage är en upplyftande doftupplevelse som skapar en atmosfär av positivitet och glädje i ditt hem. Denna rumsdoftspridare är designad för att lyfta ditt humör och omgivningen med inspirerande energi. Den subtila och förtjusande doften förmedlar budskapet "I can not do negative today", vilket fungerar som en påminnelse om att välja en positiv inställning och sprida goda vibbar varje dag. En harmonisk kombination av noter skapar en doftresa som lockar fram känslor av optimism och glädje. Doftpinnelösningen från Majas Cottage är baserad på en organisk lösningsbaserad formula, skapad för att vara en utmärkt doftbärare för doftpinnar. Veganvänlig och 100% fri från alkohol, bly och petroleum, är den också ett medvetet val för dem som värnar om både sina sinnen och planeten. Doftpinnarna "Positive Vibes" är CLP-godkända enligt EU-förordningar och lagar, vilket garanterar hög kvalitet och säkerhet. Skapa en hemmiljö fylld med positiva vibrationer och låt doftupplevelsen från Majas Cottage bli en daglig påminnelse om att välja det positiva. Bring on the positive vibes!


  • Mängd: 100 ml
  • Doft: Sweet Berries. En underbart frisk doft med lite sötma och citrus i, doften ger en härlig positiv känsla i rummet direkt!
  • Säljs med 10% förmån till Barncancerfonden


Recensera produkt