Majas Cottage Doftpinnar Keep Calm Relax & Breathe


 

Doftpinnar Keep Calm, Relax & Breathe från Majas Cottage är en vägledd doftupplevelse för att främja lugn och avslappning

 


Majas Cottage Doftpinnar Keep Calm Relax & Breathe

Doftpinnar Keep Calm, Relax & Breathe från Majas Cottage är en vägledd doftupplevelse för att främja lugn och avslappning. Denna rumsdoftspridare är särskilt utformad för att skapa en atmosfär av ro och frid i ditt hem. Den subtila och lugnande doften hjälper till att skapa en stämning av avslappning och inre balans. "Keep Calm, Relax & Breathe" är mer än bara en doft; det är en påminnelse om att andas ut, släppa stressen och finna lugnet mitt i vardagens trubbel. Dessa doftpinnar använder en organisk lösningsbaserad bas, som är idealisk för att föra fram noterna på ett harmoniskt sätt. Veganvänliga och helt fria från alkohol, bly och petroleum, är de ett medvetet val för dem som värdesätter både kvalitet och miljöhänsyn. "Doftpinnar Keep Calm, Relax & Breathe" är CLP-godkända enligt EU-förordningar och lagar för att säkerställa en hög standard av kvalitet och säkerhet. Skapa en fristad av fridfullhet i ditt hem och låt Majas Cottage doftpinnar guida dig till en plats av lugn och avkoppling varje dag. Breathe in, relax, and keep calm.


  • Mängd: 100 ml
  • Doft: Cottonflower. En frisk fräsch doft med essens från bomullsblomman som ger känslan av nytvättat och nystädat hem, en klar favorit hos oss!
  • Säljs med 10% förmån till Barncancerfonden


Recensera produkt