Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Pampasgräs & bunnytails

    Pampasgräs & bunnytails

Pampasgräs och bunnytails är två populära inredningsdetaljer som ofta används för att skapa en bohemisk eller naturinspirerad stil i hemmet. Pampasgräs är en stor, fluffig växt med långa blad och pluffande toppar, medan bunnytails är en form av hårdvass med små, mjuka, bollformade toppar.
Pampasgräs och bunnytails kan användas på många olika sätt i hemmet. De kan placeras i en vas och ställas på en hylla eller bokhylla för att skapa en naturlig touch, eller de kan användas som en del av en blombukett för att ge en bohemisk känsla till ett rum. De kan också användas som en dekoration i fönstret eller på en konsolbord för att lägga till en touch av natur till hemmet. Pampasgräs och bunnytails passar bra ihop med andra naturinspirerade inredningsdetaljer, såsom trämöbler, jute mattor och ljuslyktor. De kan också kombineras med mer glamorösa detaljer, såsom glittriga kuddar och spetsgardiner, för att skapa en mer bohemisk stil. Oavsett hur du väljer att använda pampasgräs och bunnytails i hemmet, kan de hjälpa till att skapa en avslappnad och inbjudande atmosfär som känns som hemma.

klicka på pilen
 

Inga produkter hittades

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart