Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Konstgjorda blommor och växter

Vi har konstgjorda växter i en mängd olika utföranden.

Konstgjorda växter och blommor är ett bra sätt att tillföra liv och grönska i hemmet. Med konstgjorda blommor behöver du inte tänka på vattningen och du behöver inte vara orolig över att dina växter ska ha vissnat efter en helg borta. På Room99 hittar du ett stort utbud av konstgjorda växter så du kan hitta något som passar just dina önskemål. Vi har allt från grönskande gröna blommor i kruka till snittblommor.

klicka på pilen

Tillför liv och grönska i ditt hem med konstgjorda blommor

 

Få liv i ditt hem med konstgjorda växter 

Konstgjorda växter och blommor är ett av de bästa sätten att få liv i ditt hem utan att behöva oroa dig för vattning, solljus eller andra skötselkrav. Det finns så många sorter att välja mellan och vi på Room99 har ett brett utbud av olika typer av konstgjorda blommor och växter som passar alla utrymmen. Konstgjorda växter kan användas i alla rum i huset, från vardagsrummet till sovrummet och till och med badrum! Konstgjorda växter är lätta att underhålla och de håller mycket längre än de riktiga växterna. De bästa konstgjorda växterna är också hållbara och lätta att använda. De finns i en mängd olika modeller och färger så att du kan hitta den perfekta för ditt hem. Konstgjorda blommor och växter kan vara ett bra komplement till ditt hem, speciellt om du letar efter ett enkelt sätt att piffa upp ditt vardagsrum. Konstgjorda växter och blommor är ett bra sätt att liva upp ditt utrymme utan att behöva oroa dig för att vattna dem eller komma ihåg när de behöver bytas ut. De har inte heller några lukter eller kemikalier som kan påverka personer med allergier. De finns i olika modeller och storlekar. Konstgjorda växter är ett bra alternativ till riktiga växter eftersom de inte kräver lika mycket underhåll. De håller också längre än riktiga växter, vilket innebär att du inte behöver byta ut dem varje vecka. Det är därför konstgjorda växter är perfekta för människor som inte har tid att ta hand om levande blommor eller som bor i en lägenhet där de inte kan plantera någonting.

Se hela vårt sortiment av Krukor och Vaser

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart