Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Krukor & vaser

De bästa krukorna och vaserna för dina blommor!

Visst är det härligt att odla blommor och andra växter! Att se dem växa upp och veta att det är dina gröna fingrar som gjort dem så fina! Har man man riktigt fina växter eller blommor så vill man ju att krukan eller vasen som de sätts i ska vara precis lika fin att titta på! Här har du ett utbud med mycket vackra vaser och snygga krukor som ger dina växter eller blommor den plats de förtjänar!

HEM / Hem & Inredning / Krukor & Vaser

Inred med vaser och krukor

Eftersom krukorna och vaserna är så dekorativa i sig kan du om du vill låta dem stå framme utan blommor! Oavsett om du sätter något i dem eller ej blir dessa vaser och krukor ett givet blickfång i hemmet! Här finns billiga vaser och stora krukor i olika typer av material och i olika stilar och färger, allt för att du ska kunna välja det som är mest rätt för ditt hem!  Blir det exempelvis en glasvas? Eller en kruka i keramik? Ja, möjligheterna är många och det är bara du som bestämmer! Du beställer dina vaser och krukor bekvämt här! Att smycka sitt hem med vackra växter och blommor är alltid kul och ännu roligare blir det om du använder dessa blomkrukor och vaser!

Den perfekta gåvan till odlingsfantasten! 

Finns det någon i din närhet som verkligen brinner för allt som har med odling att göra?  Då är faktiskt alla eventuella presentproblem redan lösta när den personen ska hyllas på sin födelsedag eller kanske Mors eller Fars dag! Det är bara att ge personen någon eller några av dessa riktigt fina krukor eller vaser, kanske med vackra blommor eller växter planterade i dem! Detta blir en fin och mycket uppskattad gåva som mottagaren kommer ha mycket glädje och nytta av! Här hittar du vaser och krukor som passar alla smaker så att du kan välja det som passar bäst till just den person som du ska uppvakta!

Vaser och krukor med en exklusiv känsla! 

Vill du inreda med speciella ting? Letar du efter unika vaser och krukor? Då har du kommit rätt! De vaser och krukor som finns här har alla den rätta unika känslan, ja de har helt enkelt det där lilla extra som skiljer dem från mängden! Så om du vill ge ditt hem en lyxig och exklusiv känsla kan du göra det lätt genom att beställa en vas eller kruka här hos Room99.se!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart