Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

HEM / Hem & Inredning / Dekorationer / Väggdekorationer / Vertiplants Mini, vit

Väggkruka i miniformat för de vackra växternaeller små tingen!Dansk design är ju känd och detta är ett mycket fint exempel på den danska designskickligheten! Vertiplantskrukornatillverkas alltså i Danmarkoch materialet ärplast.Denna minikrukahar enstilren

Vertiplants Mini, vit

259

KR

Väggkruka i miniformat för de vackra växterna eller små tingen!

Dansk design är ju känd och detta är ett mycket fint exempel på den danska designskickligheten! Vertiplantskrukorna tillverkas alltså i Danmark och materialet är plast. Denna minikruka har en stilren vit färg och en finish med silkesmatt känsla.

Hur många krukor vill du hänga upp på din vägg? Kanske flera i en snygg formation eller bara en i ensamt majestät? Det blir alltid lika bra med Vertiplants! 

Växterna i ditt hem kommer att trivas i Vertiplantskrukan och den gör dem fullständig rättvisa! 

Vertiplants har dock fler användningsområden än bara det traditionella.

De kan nämligen bli ett effektfullt och roligt alternativ till hyllor på väggen!

Se dig om i ditt hus, var behövs det fler förvaringsmöjligheter? I barnens rum? Eller kanske i vardagsrummet? 

För dig som gärna håller till i köket är Vertiplants ett måste! Det är ett både prydligt och elegant sätt att samla köksredskap på ett ställe!

Så låt Vertiplants vita och kvadratiska miniväggkruka komma in i ditt hem! Du köper den här! Sedan är det bara att börja fundera på hur du ska använda den!

  • Storlek: 15,1 x 15,1 cm
  • Material: Plantbaserat material
  • Färg: Vit

Vertiplants är nu istället för plast, tillverkad av plantbaserat material och fabriken som gör dem använder vindenergi till produktionen. 

Märke Verti Copenhagen
EAN 5712471000049

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 älskar känslan att få skapa lyckliga och glada hem där ditt liv blir alldeles vackert. Vi vill att du ska kunna skapa ett hem som fyller dig med glädje och som andas din personlighet. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du.

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart