Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

HEM / Hem & Inredning / Coffee table books / Coffee Table Book, Kinfolk Home

Coffee Table Book, Kinfolk Home

339

KR

Du måste göra ett val

Coffee Table Book, Kinfolk Home

Välkomnar läsare till 35 hem runt om i världen som återspeglar några av de viktigaste principerna för långsam levnad: att kultivera samhället, förenkla våra liv och återvinna tid för det som betyder mest.

Med 289 fotografier i fullfärg som sträcker sig över 368 sidor är The Kinfolk Home en detaljerad utforskning av bostadsutrymmen från USA, Skandinavien, Asien och mer.

Genom en blandning av porträtt- och interiörfotografering, profiler och uppsatser besöker vi hemmet för designers, entreprenörer, arkitekter, fotografer och stylister. Fördjupad djupare än inredning inbjuder författaren Nathan Williams varje invånare att dela sina värderingar, hur dessa ideal har format sina hem och hur deras hem i sin tur har format dem. Kärnan i varje bostadsutrymme är en estetik som formas av beboarens uppfattning om vad som är väsentligt, oavsett om det är en samling ärvda franska antikviteter, ett bord som är tillräckligt länge för ett middagssammanträde på ett dussin, en del av barnskisser klistrade på väggarna eller minimalistiska rum reserverade för kreativ tanke. Gemensamt för var och en av dessa hem är att de har sammanställts noggrant, långsamt och med avsikt.

  • Boken är skriven helt och hållet på engelska
  • Storlek: 20,3x27,9x3,5 cm
Märke New Mags
EAN 9781579656652

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 älskar känslan att få skapa lyckliga och glada hem där ditt liv blir alldeles vackert. Vi vill att du ska kunna skapa ett hem som fyller dig med glädje och som andas din personlighet. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du.

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart