Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

HEM / Hem & Inredning / Coffee table books / Coffee Table Book, Downton Abbey Afternoon Tea Cookbook

Coffee Table Book, Downton Abbey Afternoon Tea CookbookI officiellt partnerskap med Downton Abbey och med över 150 fantastiska fotografier med stillbilder från hela serien och ända fram till den senaste filmreleasen, är denna samling med 70 läckra te -rec

Coffee Table Book, Downton Abbey Afternoon Tea Cookbook

150

KR

Coffee Table Book, Downton Abbey Afternoon Tea Cookbook

I officiellt partnerskap med Downton Abbey och med över 150 fantastiska fotografier med stillbilder från hela serien och ända fram till den senaste filmreleasen, är denna samling med 70 läckra te -recept ett överdådigt firande av den eleganta institutionen eftermiddagste.

Med ett förord av Gareth Neame, verkställande producent för Downton Abbey, sträcker sig detta noggrant utarbetade urval av te recept i Downtons värld, från intimt eftermiddagste i salongen till glamorösa tesällskap i trädgården, som täcker olika typer av te, ostmassa, konserver och krämer, samt klassiska recept och serveringsförslag till tillbehör som scones och kex, kakor och tårtor, smörgåsar och salta bett.

Med en kort tehistoria på Downton Abbey och guide till etiketten och inredningen för afternoon tea, är boken full av fotografier och citat från Downton -karaktärer, så att du kan återskapa de rika traditionerna och smakerna av Downton Abbey Afternoon Tea tid och tid på nytt.

  • Höjd: 22 cm
  • Bredd: 18 cm
EAN 9780711258938

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 älskar känslan att få skapa lyckliga och glada hem där ditt liv blir alldeles vackert. Vi vill att du ska kunna skapa ett hem som fyller dig med glädje och som andas din personlighet. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du.

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart