Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

HEM / Hem & Inredning / Coffee table books / Coffee Table Book, Calvin Klein

Denna magnifika bok är den första och enda som Klein har skrivit och sammanställt själv och är illustrerad med tidsbestämande fotografier av de mest framstående namnen inom modefotografi, från Irving Penn och Richard Avedon till Bruce Weber och Patrick De

Coffee Table Book, Calvin Klein

945

KR

Denna magnifika bok är den första och enda som Klein har skrivit och sammanställt själv och är illustrerad med tidsbestämande fotografier av de mest framstående namnen inom modefotografi, från Irving Penn och Richard Avedon till Bruce Weber och Patrick Demarchelier? I den fångas världens mest ikoniska modeller som Christy Turlington och Kate Moss i bilder som skulle definiera deras karriärer och förbli outplånliga för konsumenten. Tillsammans med privata insikter och berättelser bakom kulisserna som bara han kunde berätta, har varje bild valts ut av Calvin Klein för att berätta om hans utveckling som designer - från couture till jeans, underkläder och dofter - alla kategorier där han omdefinierade vad var chic och viktig.

Som en ikon för minimalism, modernism, sexuell provokation och androgyni, kommer Calvin Kleins första bok att finna bred tilltalande hos alla som är intresserade av design, mode eller fotografi. Få namn inom mode är så igenkännliga som Calvin Kleins.

Denna unika bok presenterar ett fantastiskt arkiv av bilder som avslöjar hans tidlösa inflytande som designer. Från att han grundade företaget i New York 1968, fortsatte han med att förändra modets ansikte, lyfta fram sin visionära minimalism och definiera utseende i generationer. Uppdelat efter tema, med karakteristisk enkelhet och sofistikering, tittar var och en av de tre avsnitten i denna volym på ett enastående element i Kleins tillvägagångssätt. I Provocative ser vi den mest kontroversiella av hans kampanjer, från Brooke Shields ökända tonårsporträtt till förförisk fotografering av underklädeskollektioner. I Minimalist förstår vi enkelheten, förfiningen och elegansen i varje kollektion. Och i det sista avsnittet läser vi med designerns egna ord insikterna bakom kampanjerna och hemligheterna bakom framgångarna.

  • Storlek: 28,5×37 cm
  • Antal sidor: 480 st
  • Språk: Engelska
Märke New Mags

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart