Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

HEM / Hem & Inredning / Badrum / Välbefinnande / Weekender Wash Kit

Detta Weekendkit är en perfekt gåva för varje man som alltid är på resande fot. Detta kit innehåller allt som behövs för den kortare resan. Varje produkt är 50 ml stor vilket gör att du inte blir stoppad i tullen.  Innehåller:  Schampoo och Body Cleanser

Weekender Wash Kit

369

KR

Detta Weekendkit är en perfekt gåva för varje man som alltid är på resande fot. Detta kit innehåller allt som behövs för den kortare resan. Varje produkt är 50 ml stor vilket gör att du inte blir stoppad i tullen. 
 
Innehåller: 
 
Schampoo och Body Cleanser 50 ml, som är en mild rengörande formel som tar bort smuts och olja utan att vara sträng mot din hud. 
 
Cleansing Face Wash 50 ml, som är rik på vitamnier och mineraler som hjälper till att återfukta huden och som doftar lätt av citron och mynta. 
 
Hydrating Face Cream 50 ml, är en återfuktande ansiktskräm som är perfekt efter en lång och hård dag. Doftar maskulint citron och timjan.
 
Tandborste och Marvis tandkräm.
 
Tillverkat i England, 100% naturligt, inga djurförsök, inga parabener eller silikoner.
EAN 5060370293377

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 älskar känslan att få skapa lyckliga och glada hem där ditt liv blir alldeles vackert. Vi vill att du ska kunna skapa ett hem som fyller dig med glädje och som andas din personlighet. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du.

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart