Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Travel Gift Set

Resekit för mannen från Portland som är godkänd för flyplatser. Utvecklad för att passa alla hudtyper även de med den mest känsliga hyn. Innehåller:Daily Face Wash and Aha Exfoliator 40 ml, är tillverkad för att återfukta samtidigt som den ger en djup upp

Travel Gift Set

88

KR |

Ord.pris

549 KR

Resekit för mannen från Portland som är godkänd för flyplatser. Utvecklad för att passa alla hudtyper även de med den mest känsliga hyn. 

Innehåller:

Daily Face Wash and Aha Exfoliator 40 ml, är tillverkad för att återfukta samtidigt som den ger en djup uppfräschning. Näringsrikt sjögräs och fruktsyror tar varmsamt bort död hud samtidigt som den fyller din hud med fukt. 

Soothing Shave Cream 40 ml, är tillverkad för att samarbeta med din rakhyvel för att ge dig en supernära och återfuktande och lugnande rakning. 

Post Shave Moisturiser 40 ml, återfuktande antiinflammatiorisk, sjögräsextrakt som verkar för att lugna och mjukgöra efter rakning. 

Fri från parabener och silikoner. 

Förpackat i en praktiskt necessär för att lätt kunna ta med på resan. 

Klassificering 536
EAN 5060370293513

Relaterade produkter

 

Inga produkter hittades

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart