Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

HEM / Hem & Inredning / Badrum / Välbefinnande / Handsome Hands Manicure Kit

Detta stiliga manikyrset innehåller alla viktiga produkter som behövs för att hjälpa tll att mjuka, återfukta och styla naglar och händer.  Allt ryms i en silverfägad låda i tenn som passar väl i fickan, perfekt för resor så att händerna alltid ser bra ut

Handsome Hands Manicure Kit

289

KR

Detta stiliga manikyrset innehåller alla viktiga produkter som behövs för att hjälpa tll att mjuka, återfukta och styla naglar och händer. 
 
Allt ryms i en silverfägad låda i tenn som passar väl i fickan, perfekt för resor så att händerna alltid ser bra ut, oavsett om den trendige mannen är hemma eller på resande fot. 
 
Innehåller:
 
Moisturising Hand Cream 30 ml, rik på vitaminer och mineraler som hjälper till att återfukta huden, lugnar porerna och mjukar upp naglarna. Doftar lätt av maskulin citrusdoft. 
 
Nagelklippare i rostfritt stål som är till för att ansa och forma sina naglar. 
 
Sax i rostfritt stål, för klippning av några tuffa tånaglar eller att ta bort död hud. 
 
Två nagelfilar, för formning och utjämning av eventuella ojämna kanter. 
 
Tillverkat i England, 100% naturligt, inga djurförsök, inga parabener eller silikoner 
EAN 5060370293414

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 älskar känslan att få skapa lyckliga och glada hem där ditt liv blir alldeles vackert. Vi vill att du ska kunna skapa ett hem som fyller dig med glädje och som andas din personlighet. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du.

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart