Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

HEM / Hem & Inredning / Badrum / Tvättprodukter / Washologi presentask - Linnevatten 100 ml, 2-p

Presentask LinnevattenLinnevatten från Washologi i en stilren presentförpackning om två dofter. Perfekt som present eller gå-bort-gåva. Dofterna ger en nytvättad känsla och kan användas till allt du vill ska dofta gott. Perfekt till weekendresan, i handvä

Washologi presentask - Linnevatten 100 ml, 2-p

159

KR

Presentask Linnevatten

Linnevatten från Washologi i en stilren presentförpackning om två dofter. Perfekt som present eller gå-bort-gåva.

Dofterna ger en nytvättad känsla och kan användas till allt du vill ska dofta gott. Perfekt till weekendresan, i handväskan för en daglig uppfräschning, vid strykning eller till träningskläderna. Skippa den onödiga extratvätten, vädra och fräscha upp dina plagg med denna användbara produkt, för miljöns skull. 

Innehåller 2x100 ml.

  • HONOM: har en citrus fräsch sofistikerad doft av Bergamott.
  • HENNE: har en ljuvt blommig doft av liljekonvalj.

Det ska vara enkelt att göra ett bra val. Washologi erbjuder trovärdiga och personliga produkter baserade på sunda värderingar, hög kvalitet och hållbarhet. Ett tvättkoncept med nischade tvättmedel, linnevatten och mjukmedel som svarar upp mot den moderna människans olika behov.

Märke Washologi
EAN 7350078660471

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 älskar känslan att få skapa lyckliga och glada hem där ditt liv blir alldeles vackert. Vi vill att du ska kunna skapa ett hem som fyller dig med glädje och som andas din personlighet. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du.

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart