Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

HEM / Hem & Inredning / Badrum / Badrumstillbehör / Tandborste, Humble Brush barn, Ultrasoft blå

Den ödmjuka tandborsten	Världens mest sålda bambutandborste med handtag tillverkad av 100% biologiskt nedbrytbar, hållbart odlad bambu.Kvalitetsborste från DuPont, tillgänglig för vuxna och barn.	Humble Brush är en tandborste som kommer att reng

Tandborste, Humble Brush barn, Ultrasoft blå

19

KR |

Ord.pris

29 KR

Den ödmjuka tandborsten

Världens mest sålda bambutandborste med handtag tillverkad av 100% biologiskt nedbrytbar, hållbart odlad bambu. Kvalitetsborste från DuPont, tillgänglig för vuxna och barn.

Humble Brush är en tandborste som kommer att rengöra lika bra och vara lika länge som din vanliga plasttandborste, med den extra fördelen av att vara bättre för miljön. Med ett 100% hållbart bambuhandtag är Humble Brush det miljövänliga och socialt ansvariga tandborstvalet, eftersom alla ödmjuka köpmedel finansierar projekt till förmån för barn i nöd.

Vi valde att använda nylon-6 eftersom det har en lägre hårdhet (vilket är bra för dina tänder) och en lägre vattenabsorption (vilket är bra för att hålla din pensel hygienisk) jämfört med andra typer av nylon. Det är ett starkt, slitstarkt och hygieniskt syntetiskt material. Kolfotstrycket av nylon är jämförbart med ull och nylon-6 vi kommer att försämras med tiden. Vi är stolta att säga att våra borsthårar produceras av DuPont, den första stora tillverkaren av nylonborst med över 70 års erfarenhet.

Märke The Humble Co
EAN 7350075690228

Relaterade produkter

 

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 älskar känslan att få skapa lyckliga och glada hem där ditt liv blir alldeles vackert. Vi vill att du ska kunna skapa ett hem som fyller dig med glädje och som andas din personlighet. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du.

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart