Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Hem & Inredning / Krukor & Vaser / Konstgjorda blommor & växter / Grön Cissus 45 cm konstväxt

konstgjord växt, en grön fluffig cissuskrans med 45 centimeter i diameter ståendes i en svart kruka av plast.

Grön Cissus 45 cm konstväxt

759

KR

Grön Cissus 45 cm konstväxt

Upptäck skönheten i Grön Cissus 45 cm konstväxt från Mr Plant, den perfekta lösningen för alla som vill ha en vacker och underhållsfri växt i sitt hem eller på kontoret. Denna konstgjorda växt är tillverkad med högsta kvalitet och precision, vilket ger den en verklighetstrogen look och känsla.

Grön Cissus 45 cm konstväxt är ett utmärkt alternativ för alla som vill ha en grönskande och vacker växt men inte har tid eller möjlighet att ta hand om en riktig växt. Denna konstgjorda växt behöver inget underhåll, ingen vattning eller gödning, inget solsken eller skugga, och den kommer alltid att se fräsch och vacker ut, oavsett årstid eller väderförhållanden. 

Denna konstgjorda växt är enkel att placera i vilket rum som helst och ger en naturlig touch av grönska till ditt hem eller kontor. Den är också lätt att flytta runt och placera på olika ställen i hemmet, utan att oroa dig för att den ska vissna eller dö. Grön Cissus 45 cm konstväxt från Mr Plant är tillverkad av högkvalitativt material som gör att den ser ut och känns som en riktig växt. Dessutom kräver den inget underhåll, vilket innebär att du kan njuta av dess skönhet utan att behöva oroa dig för att den ska dö. 

Så om du letar efter en vacker och underhållsfri växt som passar i vilket rum som helst, behöver du inte leta längre. Beställ Grön Cissus 45 cm konstväxt från Mr Plant idag och njut av dess naturliga skönhet i åratal framöver.

  • Höjd: 45 cm
  • Kruka höjd 10 cm
  • Kruka diameter: 12 cm
Märke Mr Plant
Klassificering 536
EAN 7330026096088

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart