Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Påskpynt / Fjäderblomma 12-pack, grå

Dekorationsfjädrar i härlig grå tonSuperfina fjädrar att dekorera med. Fungerar lika bra att göra fint med under alla årets månader. Vacker fjäderblomma som är fin att matcha med flera nyanser eller i endast en färg.En förpackning innehåller 12 st fjädr

Fjäderblomma 12-pack, grå

69

KR

Dekorationsfjädrar i härlig grå ton


Superfina fjädrar att dekorera med. Fungerar lika bra att göra fint med under alla årets månader. Vacker fjäderblomma som är fin att matcha med flera nyanser eller i endast en färg. 

En förpackning innehåller 12 st fjädrar med ståltråd för att lätt kunna fästas i grenar eller på ställen där du vill dekorera med fjädrar. Fjäderblommor är även en perfekt detalj att dekorera paket med när någon fyller år eller som en gåbort present.Dekorera ditt hem med vackra och naturliga blommor
Fjäderblommor är ett unikt och vackert sätt att dekorera ditt hem. De är gjorda av riktiga fjädrar från matindustrin som har noggrant arrangerats för att skapa en blomliknande form.
Fjäderblommor finns i en mängd olika färger och former, så du kan hitta de perfekta blommorna för att matcha din inredning.

Här är några av fördelarna med att använda dem:

  • De är naturliga och miljövänliga. Fjäderblommor är gjorda av riktiga fjädrar från matindustrin, vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ till konstgjorda blommor.

  • De är hållbara kan hålla i flera år om de sköts om på rätt sätt.

  • De är unika och vackra.

Fjäderblommor är ett unikt och vackert sätt att dekorera ditt hem. De kommer garanterat att fånga blickarna och ge ditt hem en personlig touch.

Om du letar efter ett vackert och naturligt sätt att dekorera ditt hem, så är fjäderblommor det perfekta valet.

Här är några exempel på hur du kan använda fjäderblommor i ditt hem:

Placera dem i en vas på ditt matbord eller soffbord.

Häng dem på en vägg eller dörr.

Använd dem som dekoration i en blomsterkrans eller blomsterarrangemang.

Använd dem som hårdekoration eller i en brudbukett.

Fjäderblommor är ett mångsidigt och vackert sätt att dekorera ditt hem. De är det perfekta valet för alla som vill ha ett unikt och naturligt sätt att ge sitt hem en personlig touch.


  • Förpackningen innehåller 12 st fjädrar
  • Fjädrarna är tillverkade av rester från matindustrin
Klassificering 536
EAN 7340082305062

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart