Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Middag & Fest / Ätbart / Drickfärdig Fläder & Ingefäradryck 250 ml

Vi på Room99 är stolta över att erbjuda Hafi's drickfärdiga drycker - en symfoni av fruktig godhet utan tillsatt socker.

Drickfärdig Fläder & Ingefäradryck 250 ml

39

KR

Drickfärdig Fläder & Ingefäradryck 250 ml

Vi på Room99 är stolta över att erbjuda Hafi's drickfärdiga drycker - en symfoni av fruktig godhet utan tillsatt socker. Med en sötma som kommer naturligt från frukten och fruktkoncentratet, är dessa drycker ett perfekt val för den hälsomedvetna individen som inte vill kompromissa med smakupplevelsen. Den balanserade smaken av våra drickfärdiga drycker gör dem till en idealisk partner för en bit mat eller helt enkelt som en uppfriskande törstsläckare när som helst på dagen. Oavsett om du njuter av en lugn stund på ditt favoritcafé eller vill erbjuda dina gäster något speciellt vid festliga tillfällen, är Hafi's drickfärdiga drycker det perfekta valet. Med deras engagemang för autentisk smak och hög kvalitet kan du vara säker på att varje klunk av våra drycker är en njutning för smaklökarna. Låt oss på Room99 vara din värd när du utforskar världen av goda och hälsosamma drycker. Upplev ren njutning med Hafi's drickfärdiga drycker - där varje sipp är en resa till fruktens fantastiska värld, utan onödiga tillsatser.


  • Mängd: 250 ml
  • Innehåller inga konserveringsmedel
  • Innehåller: Vatten, juice från koncentrat (päron och citron), sötning från fruktextrakt, fläderblomsextrakt, naturlig ingefärs- och citronarom. Total juicehalt 16 %
Märke Hafi
EAN 7314485320052

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart