Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Hem & Inredning / Coffee table books / Coffee Table Book, Ferrari Formula 1 Car by Car

Coffee Table Book, Ferrari Formula 1 Car by Car

555

KR

Coffee Table Book, Ferrari Formula 1 Car by Car

Ferrari Formel 1 Car by Car undersöker varje F1-racer som Ferrari har kampanjat sedan 1950, var och en åtföljd av spännande bilder och tekniska specifikationer.

Ferrari har varit en toppkonkurrent i Formel 1 sedan seriens start för över 70 år sedan. Från sin första dedikerade racerbil, 125, genom övergången till bakmotorbilar till dagens tekniska kraftpaket, har Ferrari aldrig vilat på sina lagrar. Ferrari är det team som kört längst i F1, och har rekord på 16 konstruktörstitlar. Dess bilar har körts av några av de största förarna genom tiderna, inklusive Michael Schumacher, Gilles Villeneuve, Phil Hill, Niki Lauda, Kimi Raikkonen, Fernando Alonso och fler.

Alla Ferraris F1-bilar presenteras i kronologisk ordning med:

En utforskning av dess design och viktiga funktioner Tekniska specifikationer En diskussion om dess racingrekord Spektakulära helsidesbilder, både historiska och samtida Boken avslutas med ett fullständigt tävlingsrekord för alla bilar.

Ferrari Formel 1 Car by Car är den fullständiga referensen till alla de fantastiska röda förare som har cementerat Ferraris rykte som den dominerande tillverkaren i F1-historien.

  • Storlek: 31x2,5x25,5 cm
  • Antal sidor: 224 st
  • Språk: Engelska
Märke New Mags
EAN 9780760367773

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart