Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Hem & Inredning / Coffee table books / Coffee Table Book, A Man and His Watch

Coffee Table Book, A Man and His Watch

416

KR

Coffee Table Book, A Man and His Watch

"Jag har bläddrat igenom högar med böcker om klockornas historia. . . . Men jag hade inte stött på en bok som faktiskt rörde mig förrän jag hämtade A Man and His Watch. Volymen är fylld av innerliga berättelser.”

?T: The New York Times Style Magazine

Paul Newman bar sin Rolex Daytona varje dag i 35 år fram till sin död 2008. Den ikoniska klockan, förmodligen den enskilt mest eftertraktade klockan i världen, är nu i ägo av hans dotter Clea, som bär den varje dag i hans minne.

Franklin Roosevelt bar en elegant guldklocka från Tiffany, som skänktes till honom av en vän på hans födelsedag, till den berömda Jaltakonferensen där han skakade handen på Joseph Stalin och Winston Churchill. JFK:s Omega som bars till hans presidentinvigning, Ralph Laurens klocka köpt från Andy Warhols personliga samling, Sir Edmund Hillarys Rolex som bars under det första toppen någonsin av Mount Everest. . . dessa och många fler komponerar berättelserna om världens mest eftertraktade klockor fångade i A Man and His Watch. Matthew Hranek, en klocksamlare och NYC herrstilsarmatur, har rest världen över och genomfört förstahandsintervjuer och dykt in i exklusiva samlingar för att samla de aldrig tidigare berättade berättelserna om 76 klockor, kompletterade med fantastiska originalfotografier av varje enskild pjäs. Genom dessa intima berättelser och Hraneks berättande blir klockorna mer än bara klockor och statussymboler; de representerar historiska ögonblick, banbrytande prestationer, arvegods, familjeminnen, kärleksgåvor och livslånga vänskap.

  • Storlek: 23x28 cm
  • Antal sidor: 208 st
  • Språk: Engelska
Märke New Mags
EAN 9781579657147

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart