Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Övrigt / Varumärken / Hafi / Citrus lemonaddryck 500 ml

Citrus lemonaddryck 500 ml

59

KR

Citrus lemonaddryck 500 ml

Vi på Room99 är stolta över att introducera Hafi Citrus Lemonaddryck, en klassisk törstsläckare som för tankarna till varma och soliga sommardagar. Med sin uppfriskande smak av citrus är denna dryck det perfekta sättet att svalka sig under sommaren. Hafi Citrus Lemonaddryck är inte bara en läskande törstsläckare, den är också en idealisk följeslagare på picknicken eller som ett välkommet alkoholfritt alternativ på sommarkalaset. Dess uppfriskande smak och lätta kolsyra gör den till en favorit hos både stora och små. För att verkligen maximera smakupplevelsen rekommenderar vi att njuta av denna lemonad väl kyld, gärna med en uppfriskande skiva blodapelsin som dekoration. Varje klunk är en smakresa till sommarens lätthet och glädje. Oavsett om du sitter på en solig terrass eller njuter av en picknick i parken, låt Hafi Citrus Lemonaddryck vara din följeslagare när du skapar minnen under sommarens strålande sol. Hos Room99 är vi stolta över att erbjuda dig denna läskande och uppfriskande dryck för att förgylla dina sommardagar.


  • Mängd: 500 ml
  • Innehåller: Vatten, Citronjuice (9,2%), Socker, Mandarinjuice* (2,8%), Naturliga aromer. *från koncentrat. Total juicehalt 12%
Märke Hafi
EAN 7314485200088

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart