Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Böcker & Spel / Spel & Pussel / Spel, Efterklok

Frågespelet du kan vinna även om du inte vet mestI Efterklok svarar man på fem frågor i rad. Efter att en spelare svarat, får alla reda på hur många rätt spelaren hade – men inte vilka svar som var rätt. Exakt samma fem frågor går vidare till nästa och nä

Spel, Efterklok

189

KR

Frågespelet du kan vinna även om du inte vet mest

I Efterklok svarar man på fem frågor i rad. Efter att en spelare svarat, får alla reda på hur många rätt spelaren hade – men inte vilka svar som var rätt. Exakt samma fem frågor går vidare till nästa och när det är din tur kan du fritt kopiera andras svar eller leverera egna. Men se upp! Någon som svarar snabbt och självsäkert kanske inte har en susning om det rätta svaret. Och ett jämrande “jag får chansa på något då…” kanske också är en ful bluff från någon som är bergsäker!

Om du är vaken, klurig och bra på att läsa dina medspelare kan du alltså vinna spelet även om du egentligen bara kunde svaret på en enda fråga från början! Efterklok är fulladdat med över 500 underhållande, intressanta och allmänbildande frågor som passar de flesta.

Det är en perfekt gå-bort-present och en riktig höjdare på festen, spelkvällen eller middagen med familj och vänner!

  • Storlek: 14,5x14,5x45 cm
  • Från 15 år
Märke Kylskåpspoesi
Klassificering 536
EAN 7331672100334

Relaterade produkter

 

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart