Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Skrivbordstillbehör

Håll ordning därhemma!

Ordning och reda är viktigt! Det blir ju så mycket roligare och smidigare i tillvaron om allting är på rätt plats och man slipper springa runt och leta efter saker! I denna kategori finns det saker som hjälper dig att hålla snyggt därhemma! Du kanske jobbar hemma, då blir det ju perfekt med dessa saker till hemmakontoret! Praktiska saker behöver inte vara tråkiga! Allt de produkter som du hittar här är mycket snyggt designade och det gör ju att det är extra roligt att ha dem framme! Brukar du skriva upp saker på lappar i hemmakontoret ? Visst vore det mer praktiskt att skriva upp det som är viktigt på en whiteboard på väggen.  Här hittar du snygga whiteboards som alltid sitter där när du behöver notera något!  Whiteboarden är ju även perfekta i hushållet. Tänk till exempel så praktiskt att skriva upp inköplistan där i köket! Eller kanske sånt som familjemedlemmarna ska komma ihåg att göra? Whiteboarden blir ett mycket bra kom-i-håg-hjälpmedel eftersom man läser om och därmed blir påmind om det som är viktigt så fort man ser den där den sitter på väggen!

HEM / Böcker & Spel / Skrivbordstillbehör

Allt du behöver för ordning och reda!

Du behöver ett visst papper som du vet att du lade någonstans, men var? Du börjar att leta febrilt och vänder upp och ner på halva huset för att hitta det. Känner du igen dig? Visst är det irriterande när man inte vet var alla ens papper är! Sätt papprena i en klämma så vet du var du har dem och slipper letande och irritation! De finaste klämmorna hittar du här! Behöver du en ny sax eller kanske en ny häfttång? Eller är det gemförrådet som behöver fyllas på? Då är du på rätt ställe! Här finns helt enkelt det som hemmakontorsjobbaren behöver för att ha det rent och snyggt! För en rörig arbetsmiljö ökar ju inte direkt arbetslusten, snarare tvärtom! Man förlorar ju dessutom värdefull arbetstid om man ska leta efter saker hela tiden. Att köpa klämmorna och allt annat du behöver för ordning och reda är enkelt och smidigt här hos Room99.se. Du bara väljer vad du vill ha, gör din beställning och sen är det klart! Så utrusta ditt kontor med det som behövs för att underlätta ditt arbete!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart