Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Pennor

Perfekta pennor för skrivande och tecknande!

Man skriver ju mycket på datorer i dag men inget går upp mot att skriva för hand! Det är viktigt att ha en bra penna när man skriver och här finner du fina pennor som gör skrivandet extra roligt för dig eller kanske för dina barn. För barnen behöver ju bra pennor när de gör sina läxor och även när de tecknar! Beställ dina pennor här hos Room99.se! Det är bekvämt och enkelt! Sen är det bara att sätta igång med skrivandet och tecknandet! Om du inte redan är en inbiten skribent eller tecknare kommer dessa pennor att väcka din skriv- eller tecknarlust!

 

Skapa med dessa pennor!

Det är verkligen avkopplande att sitta med en penna i sin hand och någonting att skriva eller teckna på och bara skapa spontant, helt utan krav! Det blir en skön omväxling från allting digitalt! Så ge dig själv en analog stund ibland!  Med dessa pennor kan du skapa mycket fint! Du kan ju också välja att gå in för skapandet lite mer på allvar om du vill det! Tänk så fint och roligt att stoltsera med egna teckningar på väggen hemma eller att lika stolt offentliggöra de kloka, roliga eller fina texter som du har skrivit! Hur du än gör så hittar du bra pennor här!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart