Gör egna pappersblommor DIY Kit Kräppapper Vårbukett


 

Med det här setet kan du enkelt göra din egen vårbukett av kräppapper. Innehåller allt material och alla instruktioner du behöver.

 


Gör egna pappersblommor DIY Kit Kräppapper Vårbukett

Med det här setet kan du enkelt göra din egen vårbukett av kräppapper. Innehåller allt material och alla instruktioner du behöver. Om du vill skapa din egen eviga bukett av kräppapper är det här setet för dig. Setet innehåller mallar till fem olika blommor ? plus en akvarellpenna och en sprayflaska. Använd tuschpennan och sprayflaskan för att färglägga blombladen och ståndarna ? men kom ihåg att du bara behöver färglägga på ena sidan. Instruktioner medföljer, men du kan även skanna QR-koden på förpackningen och följa anvisningarna online. Fyll din favoritvas med blommor i kräppapper för en färgglad inredning och en vacker och ovanlig bukett på påskbordet. Dessutom kan du njuta av din skapelse år efter år ? och till skillnad från en vanlig blombukett är den både hållbar och pollenfri.


  • Innehåll: kräppapper med en stretchgrad på 180 %, akvarellpenna, träpinnar för stjälkar, ståndare, pensel, lim och falsben.


Recensera produkt