Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

HEM / Böcker & Spel / Gästböcker / Guldmetallicglänsande bröllopsgästbok

Guldmetallicglänsande gästbok till bröllopsfestlokalen!Den här gästboken är med sin lyxiga guldmetallicskrift perfekt för det som bröllopsgästerna vill säga till bröllopsparet. De hälsningarna är ju guld värda! Och tänk bara vilket blickfång den blir där

Guldmetallicglänsande bröllopsgästbok

164

KR

Guldmetallicglänsande gästbok till bröllopsfestlokalen!

Den här gästboken är med sin lyxiga guldmetallicskrift perfekt för det som bröllopsgästerna vill säga till bröllopsparet. De hälsningarna är ju guld värda! Och tänk bara vilket blickfång den blir där den ligger och glänser! Det gör ju också att alla gäster kommer att uppmärksamma den och skriva i den!

Gästboken blir ett gyllene minne från en gyllene dag! Tack vare sina 32 sidor finns det gott om utrymme för alla hälsningar som bröllopsparet ska få! Detta blir en av deras favoritböcker! Så missa inte chansen att ge bröllopsfesten ett inslag där alla gäster hjälps åt med att skapa något unikt och roligt åt bröllopsparet! För alla bröllopspar vill ju kunna återuppleva sin bröllopsdag närsomhelst, det är ju givetvis ett minne som man ständigt vill återkomma till! Då är ju minnessaker som exempelvis denna gästbok ovärderliga! Andra minnesvärda festligheter är ju dop och födelsedagar och där passar denna bok också perfekt!

  • Storlek: 21,5 x 21,5 cm
  • Djup: 2 cm
EAN 5060303706479

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart