Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Gästböcker

Låt din viktiga dag bli ett minne för livet

Föreviga minnen från tillställningar och besök genom att låta dina gäster skriva i en fin och elegant gästbok. Låt gästboken ligga framme i vardagsrummet som ett elegant tillskott till din inredning. Vi har flera sofistikerade gästböcker för att samla minnen från händelser eller gäster som besöker ditt hem. Det är den perfekta gåvan till den som älskar design. Låt din mest viktiga dag bli ett minne för livet.

 

Inga produkter hittades

Välkommen till världen av gästböcker - den ultimata plattformen för att samla in minnen och önskningar från dina nära och kära! Med en gästbok kan du enkelt och elegant samla in kommentarer, råd och minnen från dina gäster, oavsett om det är vid ditt bröllop, din födelsedagsfest eller någon annan speciell tillställning.

Gästböcker har en tidlös charm och är ett vackert sätt att bevara minnen från en speciell dag eller händelse. Med en gästbok kan du skapa en fysisk samling av hälsningar, vilket ger dig en unik möjlighet att se tillbaka på denna dag och minnas allt som var. 

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart