Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

Bokstöd

Med bokstöd till dina böcker slipper du böcker som faller omkull

Förr var bokstöd enbart en smart funktion för att hålla böckerna på plats och designade för att på bästa sätt inte synas, men nu så är ett bokstöd så mycket mer. Istället för att bara hålla böckerna på plats så är våra bokstöd designade på så sätt att de även blir en dekorativ inredningsdetalj och ger dig möjligheten att inreda din bokhylla i den stil som du tycker bäst om! Här på Room99 hittar du bokstöd som både fyller sin funktion att hålla ordning på boksamlingen och dessutom är en fin inredningsdetalj. En stökig bokhylla vill väl ingen ha? Och det är ju så enkelt ordnat med ett bokstöd. Det spelar ingen roll om du bara har ett fåtal böcker eller om du har en stor och mäktig boksamling, omkullvälta böcker är något man inte strävar efter. Våra bokstöd finns i många olika stilar och former, så att du är säker på att hitta ett bokstöd som faller just dig i smaken.

HEM / Böcker & Spel / Bokstöd

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 älskar känslan att få skapa lyckliga och glada hem där ditt liv blir alldeles vackert. Vi vill att du ska kunna skapa ett hem som fyller dig med glädje och som andas din personlighet. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du.

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart