Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Boklådor

Förvara dina allra hemligaste dokument i en finurlig boklåda! 

En boklåda är en låda med lock men som ser ut precis som en vanlig bok. Ett både roligt och praktiskt sätt att gömma det allra dyrbaraste. Boklådor kallas också ibland för bokgömma eller bokask och är en smart förvaring för sådant som du inte vill ska komma bort eller vara synligt för andra. I en boklåda kan du också förvara sånt som kanske kan se skräpigt ut om det ligger framme men som du gärna vill ha nära till hands. 

En boklåda är det perfekta gömstället. 

Där kan du dölja smycken och nycklar, speciellt om du placerar din boklåda i bokhyllan bland dina andra böcker. Boklådorna är så fina i sig så de passar också utmärkt som en dekoration att placera på en byrå eller på vardagsrumsbordet. Boklådorna är fina var för sig men passar även fint att lägga på varandra i olika storlekar för ett fint bokarrangemang.

HEM / Böcker & Spel / Boklådor

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart