Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Boklådor

Förvara dina allra hemligaste dokument i en finurlig boklåda! 

En boklåda är en låda med lock men som ser ut precis som en vanlig bok. Ett både roligt och praktiskt sätt att gömma det allra dyrbaraste. Boklådor kallas också ibland för bokgömma eller bokask och är en smart förvaring för sådant som du inte vill ska komma bort eller vara synligt för andra. I en boklåda kan du också förvara sånt som kanske kan se skräpigt ut om det ligger framme men som du gärna vill ha nära till hands. 

En boklåda är det perfekta gömstället. 

Där kan du dölja smycken och nycklar, speciellt om du placerar din boklåda i bokhyllan bland dina andra böcker. Boklådorna är så fina i sig så de passar också utmärkt som en dekoration att placera på en byrå eller på vardagsrumsbordet. Boklådorna är fina var för sig men passar även fint att lägga på varandra i olika storlekar för ett fint bokarrangemang.

En boklåda blir det perfekta gömstället för små saker

HEM / Böcker & Spel / Boklådor

Boklåda blir den smarta förvaringen av små saker

Vad är egentligen en boklåda? Det är en låda med lock som ser ut som en bok, vilket ger den ett attraktivt och sofistikerat utseende. Boklådan kan användas för att lagra småsaker, smycken, fjärrkontroller eller andra föremål som behöver förvaras säkert och organiserat. Med sin eleganta design kommer våra boklådor garanterat att ge en modern touch till ditt hem eller kontor. Om du letar efter ett kreativt och praktiskt sätt att förvara dina värdesaker, behöver du inte leta längre än lådor som ser ut som böcker! Dessa smart designade lådor är den perfekta lösningen för alla som snabbt behöver städa upp sitt skrivbord eller hyllan. De erbjuder ett enkelt och diskret sätt att lagra kvitton, växelpengar, smycken med mera utan att ta för mycket plats. Dessutom finns de i en mängd olika storlekar och stilar så att du kan välja den som bäst passar dina behov. Med dessa smarta lådor kan du hålla dina hemligheter säkra samtidigt som du håller bordet snygg och prydligt.

Se hela vårt sortiment av Böcker & Spel

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart