Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Övrigt / Varumärken / Hafi / Ananas & Passionsskorpor 210 g

Ananas & Passionsskorpor 210 g

69

KR

Ananas & Passionsskorpor 210 g

Vi på Room99 är glada över att presentera Hafi's handbakade skorpor - en delikatess som fångar essensen av soliga dagar och sommarkvällar. Dessa skorpor är kärleksfullt bakade för att ge dig en smakupplevelse som tar dig tillbaka till ljumma sommarkvällar och avkopplande stunder. Hafi's handbakade skorpor är inte bara ett tilltugg till kaffet, de är också ett smakfullt komplement till din glass eller andra desserter. Den soliga smaken och knaprigheten hos varje tugg gör dem till en perfekt njutning för alla tillfällen. För att verkligen fördjupa dig i smaken av sommar rekommenderar vi att smula dessa skorpor över din favoritglass för en extra krispighet och smakupplevelse. Eller så kan du helt enkelt njuta av dem till din kaffestund och låta deras soliga smak förgylla din dag. Oavsett om du njuter av dem på egen hand eller delar dem med vänner och familj, låt Hafi's Handbakade Skorpor vara din följeslagare när du skapar minnen och delar glädje. Hos Room99 är vi stolta över att erbjuda denna soliga smakupplevelse för att förhöja dina stunder av njutning och gemenskap.


  • Mängd: 210 g
  • Innehåller: Halländskt vetemjöl, socker, margarin (vegetabiliskt fett [palm*, kokos], rapsolja, vatten, salt), ägg, ananasbitar, arom 2%, bakpulver, vaniljsocker. *Certifierad & hållbart producerad palmolja. Kan innehålla spår av nötter & mandel
Märke Hafi
EAN 7314485830087

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart